Recepty pro domácí pekárnu


Anglické rohlíky PDF Tisk
( 12 - user rating )
Napsal uživatel Veronika   
Čtvrtek, 21 Srpen 2008 10:30

Suroviny

175 ml vlažné vody
120 ml vlažného mléka
1 lžička cukru
1,5 lžičky soli
2 lžíce bramborové kaše v sáčku
400 g hladké mouky
1 kostka čerstvého droždí nebo 2 lžičky sušeného

Na povrch rohlíků:
trochu oleje
grilovací koření
anglická slanina
strouhaný tvrdý sýr

Postup

Suroviny vložíme v uvedeném pořadí do pekárny a zapneme program na přípravu těsta. Po vykynutí vyklopíme na vál a rozdělíme na poloviny. Každou část rozválíme na kruh, nakrájíme na osm výsečí a každou stočíme do rohlíku. Klademe na plech vyložený papírem na pečení. Každý rohlík potřeme směsí oleje a grilovacího koření, položíme na něj plátek anglické slaniny a posypeme strouhaným sýrem. Ještě chvíli necháme kynout a pak dáme péci do trouby vyhřáté na 200°C na 20 minut dozlatova.
 
<< Začátek < Předchozí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Další > Konec >>

Strana 1 z 31