Recepty na omáčky


Špenátová omáčka PDF Tisk
( 6 - user rating )
Napsal uživatel Zuzka   
Čtvrtek, 21 Srpen 2008 10:26

Suroviny

pepř
sůl
špenát
smetana
tavený sýr
vejce
cibule
česnek
světlá jíška

Postup

Na cibulce připravíme špenát, přidáme česnek, jedno vejce a osolíme. Po chvíli přidáme do špenátu 4 tavené sýry. Když se sýr rozpustí, přidáme smetanu. Vznikne omáčka kterou můžeme dle potřeby zahustit světlou jíškou.
Omáčku můžeme použít na orestované kuřecí řízky s opečenými bramborami nebo jako přeliv na těstoviny.
 
<< Začátek < Předchozí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Další > Konec >>

Strana 1 z 12