Dušená mrkev s vepřovým |
Napsal uživatel Veronika |
Čtvrtek, 21 Srpen 2008 10:31 |
SurovinyVepřová kotleta nebo plecmrkev máslo - Rama Coulines cibule sůl, pepř vegeta cukr jíška PostupNa másle necháme zpěnit cibulku (nejlépe v tlakáči), přidáme na malé kostičky nakrájené a osolené a opepřené maso (cca 2-4 kotlety) a orestujeme. Poté přidáme na kolečka nakrájenou mrkev (na struhadle)v množství cca o polovinu víc než je množství masa) a osmahneme.Zalijeme vodou a necháme vařit v tlakáči cca 30 minut. Na závěr dochutíme vegetou a cca 3-5 lžiček cukru (dle chuti). Zahustíme jíškou (používám granulovanou). Příloha: vařený brambor Ukazka |
Maso |
Bezmasá jídla |
Přílohy |
Moučníky |
Různé |