Kapr po cikánsku |
Napsal uživatel Superkuchtík |
Čtvrtek, 21 Srpen 2008 10:20 |
Suroviny600g kapra100g oleje 1 cibule 100g žampionů česnek, kečup 1 dl červeného vína pepř, sůl 1 lžíce cukru hladká mouka 2 papriky PostupOčištěné porce kapra osušíme, osolíme, opepříme, obalíme v hladké mouce a pečeme na rozehřátém oleji v troubě (může se i na pánvi). Mezi tím na pánvi zpěníme najemno nakrájenou cibuli, přidáme na proužky nakrájené papriky, podusíme, přidáme pokrájené houby, utřený česnek, kečup, červené víno a lžíci cukru, zamícháme a podusíme. Kapra na talíři přelijeme připravenou směsí.Ukazka |
Maso |
Bezmasá jídla |
Přílohy |
Moučníky |
Různé |