Roštěná na houbách |
Napsal uživatel Veronika |
Čtvrtek, 21 Srpen 2008 10:20 |
Surovinyhovězí nebo roštěnkycibule olej houby (buï směs nebo žampióny) pepř, sůl zázvor nebo sl. paprika mletý kmín voda nebo vývar masox PostupCibuli nechat osmažit do zlatova, přidá se maso (nakrájené buï na kostičky nebo na plátky), až se maso "opeče" tak se přidají houby, sůl, pepř, mletý kmín, trochu zázvoru nebo sl. papriky, voda nebo vývar a nechá se to dusit, nejlépe v tlakáči. Když je maso měkké, přidá se masox, voda a nechá se přejít varem a zahustí se to moukou s vodou nebo jíškou a znova se to nechá přejít varem.Do hotové omáčky se může na talíř podávat nastrouhaná okurka smíchaná s nastrouhaným vajíčkem natvrdo Ukazka |
Maso |
Bezmasá jídla |
Přílohy |
Moučníky |
Různé |