Roštěná na houbách PDF Tisk
( 12 - user rating )
Napsal uživatel Veronika   
Čtvrtek, 21 Srpen 2008 10:20

Suroviny

hovězí nebo roštěnky
cibule
olej
houby (buï směs nebo žampióny)
pepř, sůl
zázvor nebo sl. paprika
mletý kmín
voda nebo vývar
masox

Postup

Cibuli nechat osmažit do zlatova, přidá se maso (nakrájené buï na kostičky nebo na plátky), až se maso "opeče" tak se přidají houby, sůl, pepř, mletý kmín, trochu zázvoru nebo sl. papriky, voda nebo vývar a nechá se to dusit, nejlépe v tlakáči. Když je maso měkké, přidá se masox, voda a nechá se přejít varem a zahustí se to moukou s vodou nebo jíškou a znova se to nechá přejít varem.

Do hotové omáčky se může na talíř podávat nastrouhaná okurka smíchaná s nastrouhaným vajíčkem natvrdo

Ukazka

Roštěná na houbách