Jemný guláš pro diabetiky |
Napsal uživatel Zuzka |
Čtvrtek, 21 Srpen 2008 10:26 |
Suroviny(pro 4 osoby)320 g masa (libové hovězí, telecí, vepřové, králičí, nejlépe směs) 200 g rajčat 40 g oleje 1 cibule 20 g brambor majoránka mletý kmín petrželová nať sůl PostupOmyté kostky masa zprudka opečeme na oleji a podlijeme horkou vodou. Osolíme, doplníme omytá a nakrájená rajčata, celou oloupanou cibuli a dusíme pod pokličkou na mírném plameni. Když je maso téměř měkké, přidáme očištěné, jemně nastrouhané syrové brambory, mletý kmín a majoránku. Z hotového guláše vyjmeme cibuli (pokud se rozdusila, nevadí) a přidáme drobně nasekanou petrželovou nať.Celkem: energetická hodnota 3149 kJ, sacharidy 18 g, tuky 61 g, bílkoviny 34 g |
Maso |
Bezmasá jídla |
Přílohy |
Moučníky |
Různé |