Biftek pro diabetiky |
Napsal uživatel Kuchtík Jan |
Čtvrtek, 21 Srpen 2008 10:26 |
Suroviny(pero 4 osoby)360 g hovězího masa 40 g oleje sůl, pepř PostupZ vhodného hovězího masa nakrájíme asi 3 cm široké bifteky, lehce je naklepeme, opepříme, zakapeme olejem a necháme v chladnu odležet. Pak podle chuti propékáme na různou míru po obou stranách na oleji a teprve potom osolíme.Nejméně propečený biftek (krvavý) - maso musí být velmi kvalitní! Středně propečený (medium) má růžový střed. Dobře propečený biftek (well done) je po celém řezu hnědě zbarvený. Celkem: energetická hodnota 3668 kJ, sacharidy 0 g, tuk 63 g, bílkoviny 75 g |
Maso |
Bezmasá jídla |
Přílohy |
Moučníky |
Různé |