Polévka pórková s bramborem pro diabetiky |
![]() |
![]() |
Napsal uživatel Zuzka |
Čtvrtek, 21 Srpen 2008 10:24 |
Suroviny(pro 4 osoby)80 g pórku 40 g brambor 20 g oleje sůl PostupPórek očistíme a nakrájíme na kolečka. Brambory oloupeme, omyjeme, 2/3 nakrájíme na kostičky a 1/3 najemno nastrouháme. Na oleji zpěníme pórek, přidáme k němu bramborové kostičky a vše krátce opečeme. Pak podlijeme horkou vodou, osolíme a povaříme. Nakonec pro zahuštění přidáme nastrouhané brambory a ještě chvíli povaříme.Celkem: energetická hodnota 1038 kJ, sacharidy 16 g, tuk 20 g, bílkoviny 3 g |
Maso |
Bezmasá jídla |
Přílohy |
Moučníky |
Různé |