Polévka bramborová se zeleninou pro diabetiky |
![]() |
![]() |
Napsal uživatel Superkuchtík |
Čtvrtek, 21 Srpen 2008 10:24 |
Suroviny(pro 4 osoby)160 g brambor 80 g kořenové zeleniny (mrkev, petržel, celer) 10 g sušených hub 10 g hladké mouky 20 g oleje majoránka kmín sůl petrželová nať PostupKořenovou zeleninu očistíme, nakrájíme na malé kostičky a osmažíme na oleji. Zaprášíme moukou a podlijeme horkou vodou. Houby spaříme, přidáme je k zelenině a vaříme. Brambory oloupeme, omyjeme a nakrájíme na kostičky, po chvíli je přidáme k zelenině, osolíme, okmínujeme, přidáme majoránku a vše vaříme doměkka. Hotovou polévku dochutíme nasekanou petrželovou natí.Celkem: energetická hodnota 1722 kJ, sacharidy 52 g, tuk 20 g, bílkoviny 7 g |
Maso |
Bezmasá jídla |
Přílohy |
Moučníky |
Různé |