Vajíčková pomazánka s tuňákem |
![]() |
![]() |
Napsal uživatel Janina |
Čtvrtek, 21 Srpen 2008 10:30 |
Suroviny2 lžíce změklého máslasůl 80g polotučného tvarohu 4 lžíce zakysané smetany 1 lžička sardelové pasty 1 malá cibule 120g tuňáka ve vlastní šťávě 2 lžičky citrónové šťávy 80g naložených zelených oliv 4 vejce uvařená na tvrdo pepř PostupMáslo se solí utřeme do pěny, vyšleháme tvaroh,majonézu a pastu a promícháme. Cibuli najemno nasekáme,tuňáka vyjmeme z konzervy a necháme odkapat. Poté maso natrháme nadrobno a zakapeme citrónovou šťávou. Olivy rozkrájíme na kousky vejce nastrouháme na nudličky, připravené suroviny vmícháme do pomazánkového základu a opepříme. Pomazánku potíráme na plátky bílého pečiva. |
Maso |
Bezmasá jídla |
Přílohy |
Moučníky |
Různé |