Žitnošpaldový chléb |
![]() |
![]() |
Napsal uživatel Pája |
Čtvrtek, 21 Srpen 2008 10:28 |
Suroviny1 hrnek hladké mouky1 hrnek žitné chlebové mouky 1 hrnek celozrnné špaldové mouky 1 balíček sušeného droždí 400 ml vody 2 lžíce olivového oleje 1 lžíce octa 1 lžička cukru 2 lžičky soli 1 lžička chlebového koření 1 lžička kmínu PostupDo pečící nádoby dáme vodu, olej, ocet, přidáme hladkou, žitnou a špaldovou mouku, do rohů sůl a cukr, doprostřed droždí.Program č. 1 Klasik, barva tmavá, velikost II. Po zapípání přidáme kmín a chlebové koření. |
Maso |
Bezmasá jídla |
Přílohy |
Moučníky |
Různé |