Bramborová polévka s krupkami |
Napsal uživatel Pája |
Čtvrtek, 21 Srpen 2008 10:28 |
Suroviny1,5 l vody3 brambory kořenová zelenina (mrkev, celer, petržel) 1 pórek 1/2 hrnku trhaných krupek 2 cibule 2 lžíce oleje 5 stroužků česneku pepř sůl petrželová nať či libeček PostupCibuli, brambory, pórek a česnek nakrájíme, kořenovou zeleninu buï nakrájíme nebo nastrouháme nahrubo, petrželovou nať nebo libeček nasekáme. Cibuli na oleji necháme zesklovatět, přidáme česnek, krupky a zeleninu. Osolíme, opepříme, přidáme majoránku a vaříme doměkka. Na závěr přidáme nasekanou petrželovou nať nebo libeček. |
Maso |
Bezmasá jídla |
Přílohy |
Moučníky |
Různé |