Rybí vývar se zeleninou a bylinkovými šneky |
Napsal uživatel Veronika |
Čtvrtek, 21 Srpen 2008 10:28 |
Suroviny1 hlava kapra200 g kořenové zeleniny (petržel, celer, mrkev) sůl petrželová nať kopr 1 vejce 150 g hladké mouky PostupHlavu zryby a zeleninu očistíme, vložíme do 1,5 l studené vody, osolíme a asi 1 hodinu pomalu vaříme.Z mouky a jednoho vejce připravíme nudlové těsto, vyválíme tenký plát, posypeme koprem a petrželkou nakrájenou nadrobno. Plát svineme jako závin, utáhneme, zabalíme do potravinové fólie a uvaříme. Vývar scedíme, přidáme nakrájenou zeleninu a nakrájená kolečka z nudlového těsta. podle chuti dosolíme. |
Maso |
Bezmasá jídla |
Přílohy |
Moučníky |
Různé |