Americká marináda na grilované maso |
![]() |
![]() |
Napsal uživatel Superkuchtík |
Čtvrtek, 21 Srpen 2008 10:30 |
Surovinypro 4 porce, hodí se na drůbež a vepřové maso1 cibule 4 lžíce oleje 2 lžíce vinného octa 4 lžíce pomerančové šťávy 4 lžíce kečupu 1 lžička worchestru několik kapek tabasca ¼ lžičky drceného organa PostupCibuli oloupeme a jemně nastrouháme. Smícháme s ostatními přísadami. Plátky masa naložíme do marinády nejméně na 1 hodinu, nejlépe však den předem, několikrát ho v ní obrátíme. Před grilováním maso dobře osušíme, položíme na naolejovaný rošt a po obou stranách ogrilujeme. Po každém obrácení potíráme maso marinádou. Když se na povrchu masa perlí čistá šťáva, osolíme ho a podáváme dochucené zbytkem marinády. |
Maso |
Bezmasá jídla |
Přílohy |
Moučníky |
Různé |