Guláš ze zajíce |
Napsal uživatel Zuzka |
Čtvrtek, 21 Srpen 2008 10:25 |
SurovinyMaso ze zadních nebo předních kýtek zajícesůl 80 g slaniny 1 cibule sladká mletá paprika pepř kmín majoránka česnek vývar z kostí 200 g hladké mouky 1/16 l červeného vína PostupMaso otřeme vlhkou utěrkou, vykostíme. nakrájíme na kostky, osolíme a na slanině s cibulí opečeme. Okořeníme paprmkou, pepřem, kmínem, majoránkou a prolisovaným česnekem, zalijeme trochou vývaru a pod pokličkou dusíme doměkka. Šťávu vydusíme do tuku, zaprášíme moukou, podlijeme vývarem a dobře provaříme. Do hotového guláše přidáme červené víno.Podáváme s bramborami, rýží, těstovinami nebo s bramborovým knedlíkem. |
Maso |
Bezmasá jídla |
Přílohy |
Moučníky |
Různé |