Kančí maso na česneku |
Napsal uživatel Jupík |
Čtvrtek, 21 Srpen 2008 10:24 |
Suroviny(pro 4 osoby)240 g kančího masa bobkový list nové koření celý pepř sůl jalovec 20 g cibule 4 stroužky česneku 80 g červeného vína ocet 20 g oleje PostupV malém množství vody povaříme všechno koření, přidáme víno, oloupanou a na kolečka nakrájenou cibuli, sůl a malé množství octa. Do tohoto nálezu ponoříme na 2 dny maso a uložíme ho do chladna. Pak oloupeme česnek a nakrájíme ho na proužky, jimi protáhneme naložené maso. Opečeme ho na oleji, osolíme, podlijeme přecezeným nálevem a dusíme pod pokličkou doměkka. |
Maso |
Bezmasá jídla |
Přílohy |
Moučníky |
Různé |