Jelení guláš |
Napsal uživatel Veronika |
Čtvrtek, 21 Srpen 2008 10:29 |
Suroviny1 kg jeleního masa1 kg cibule olej mletá sladká paprika divoké koření na zvěřinu (nové koření, celý pepř, jalovec) sůl, pepř 200 ml bílého vína badyán celá skořice jíška brusinkový kompot PostupCibuli oloupeme, nakrájíme na kostičky a zpěníme na oleji hodně dotmava. Přidáme papriku a divoké koření. Maso nakrájíme na kostičky, vložíme na cibuli, osolíme a opepříme. Opékáme doměkka, pak zahustíme jíškou. Víno svaříme s badyánem a skořicí, přecedíme a vmícháme do masa. Porce zdobíme kompotem z divokých brusinek. |
Maso |
Bezmasá jídla |
Přílohy |
Moučníky |
Různé |