Maso po Sečuánsku |
![]() |
![]() |
Napsal uživatel Veronika |
Čtvrtek, 21 Srpen 2008 10:27 |
Surovinylibové vepřové masopórek cibule bílé hlávkové zelí bílé dezertní víno sladká mletá paprika Solamylu chilli koření mletý zázvor sójová omáčka olej PostupMaso nakrájíme na nudličky a lehce obalíme v Solamylu. Smícháme papriku, sójovou omáčku, chilli koření a mletý zázvor. Do této směsi naložíme maso a necháme odpočinout. Na pánvi rozpálíme olej, do něj vložíme maso a za stálého míchání osmahneme dozlatova. Pak přidáme pórek nakrájený na kolečka, nadrobno rozkrájenou cibuli, nakrájené a vše také osmahneme. Nakonec podlijeme omáčku vínem.Příloha: hranolky, chléb. |
Maso |
Bezmasá jídla |
Přílohy |
Moučníky |
Různé |