Rychlý vepřový guláš PDF Tisk
( 2 - user rating )
Napsal uživatel Pája   
Čtvrtek, 21 Srpen 2008 10:26

Suroviny

400g vepřové kýty
100 g žampiónů
2 párky
1 cibule
12 lžic kečupu
1 lžička pálivé papriky
1 lžička sladké papriky
1 lžička soli
olej
alobal

Postup

Maso naklepeme a nakrájíme na proužky. Párky, cibuli a žampióny nakrájíme na drobné plátky. Maso zprudka opečeme na oleji, přidáme papriku, párky, cibuli a žampióny. Vše osmahneme a dochutíme kečupem, pepřem a solí. Vše zabalíme do alobalu a dáme péci do vyhřáté trouby asi na 20 minut.
Podáváme s bramborovou kaší, rýží, hranolkami nebo bramborami.