Rychlý vepřový guláš |
Napsal uživatel Pája |
Čtvrtek, 21 Srpen 2008 10:26 |
Suroviny400g vepřové kýty100 g žampiónů 2 párky 1 cibule 12 lžic kečupu 1 lžička pálivé papriky 1 lžička sladké papriky 1 lžička soli olej alobal PostupMaso naklepeme a nakrájíme na proužky. Párky, cibuli a žampióny nakrájíme na drobné plátky. Maso zprudka opečeme na oleji, přidáme papriku, párky, cibuli a žampióny. Vše osmahneme a dochutíme kečupem, pepřem a solí. Vše zabalíme do alobalu a dáme péci do vyhřáté trouby asi na 20 minut.Podáváme s bramborovou kaší, rýží, hranolkami nebo bramborami. |
Maso |
Bezmasá jídla |
Přílohy |
Moučníky |
Různé |