Pivovarská bašta |
![]() |
![]() |
Napsal uživatel Zuzka |
Čtvrtek, 21 Srpen 2008 10:24 |
Suroviny800 g vepřové kýty2-3 lžíce oleje 100 g kečupu 2 stroužky česneku 10 ml 12stupňového piva 1 velká cibule 1 celý pórek sůl, pepř PostupKýtu nakrájíme na nudličky a zprudka je opečeme na oleji. Zakapeme kečupem, osolíme, opepříme a přidáme oloupaný prolisovaný česnek. Necháme asi 10 minut na mírném ohni dusit. Pak přimícháme cibuli a pórek, obojí oloupané a nakrájené na tenčí kolečka a zajileme pivem. Podle potřeby dosolíme a podusíme.Vhodné přílohy: brambory, hranolky, rýže nebo chléb. |
Maso |
Bezmasá jídla |
Přílohy |
Moučníky |
Různé |