Vinařské kotlety |
![]() |
![]() |
Napsal uživatel Katka |
Čtvrtek, 21 Srpen 2008 10:23 |
Suroviny4 kotlety120 g strouhaného eidamu 60 g másla 1,5 dl červeného vína 1 dl vody hodně strouhanky špetku soli PostupPekáček vymažeme tlustě máslem a hodně vysypeme strouhankou, menší vrstvu necháme i na dně, vytvoří omáčku. Kotlety naklepeme, na okrajích 3x nařízneme, po obou stranách osolíme a dáme vedle sebe do pekáčku. Hustě posypeme sýrem a poklademe zbytkem másla. V troubě pečeme 30 minut, pak troubu vypneme, kotlety zalijeme vínem a vodou a vrátíme do teplé trouby jestě na 15 minut dojít.Příloha: různě upravené brambory |
Maso |
Bezmasá jídla |
Přílohy |
Moučníky |
Různé |