Roláda z vepřové panenky |
Napsal uživatel Pája |
Čtvrtek, 21 Srpen 2008 10:22 |
Suroviny400 g vepřové panenky4 plátky sýra 4 plátky šunky 100 g krevet list čínského zelí kukuřice smetana plnotučná hořčice sůl, pepř olej na smažení PostupPanenku očistíme, rozkrojíme po délce a rozklepeme, aby vznikl plát. Na něj naskládáme sýr, pak šunku, zelný list a na něj krevety. Pevně stočíme do rolády. Propíchneme párátky nebo špejlí, aby se nerozbalila. Na oleji na pánvi osmažíme roládu ze všech stran. Pak ji přendáme do pekáčku i s olejem a dáme péct do trouby. Když je maso měkké, vyjmeme ho, výpek přelijeme zpět do pánve, přidáme k němu kukuřici, hořčici a smetanu, zamícháme a krátce vše povaříme. Panenku krájíme na plátky a podáváme s omáčkou. |
Maso |
Bezmasá jídla |
Přílohy |
Moučníky |
Různé |