Špindlerovské maso |
Napsal uživatel Radka |
Čtvrtek, 21 Srpen 2008 10:22 |
Suroviny300 g vepřové kýty100 g vepřových jater 1 lžíce sterilovaných krájených žampiónů 1 cibule 1 feferonka 1 červená paprika 1 lžička rajského protlaku 1 menší sterilovaná paprika mletá paprika sójová omáčka kmín sůl, pepř olej na smažení PostupKýtu a játra nakrájíme na nudličky. Cibuli nakrájíme nadrobno, zpěníme na oleji. Přidáme maso a játra a osmažíme. Přidáme mletou papriku, rajský protlak, feferonku, papriku a okurky, vše nadrobno nakrájené, pak žampióny a sójovou omáčku, kmín. Krátce podusíme, opepříme a osolíme až nakonec, aby játra neztvrdla.Podáváme s širokými rýžovými nudlemi |
Maso |
Bezmasá jídla |
Přílohy |
Moučníky |
Různé |