Špindlerovské maso PDF Tisk
( 0 - user rating )
Napsal uživatel Radka   
Čtvrtek, 21 Srpen 2008 10:22

Suroviny

300 g vepřové kýty
100 g vepřových jater
1 lžíce sterilovaných krájených žampiónů
1 cibule
1 feferonka
1 červená paprika
1 lžička rajského protlaku
1 menší sterilovaná paprika
mletá paprika
sójová omáčka
kmín
sůl, pepř
olej na smažení

Postup

Kýtu a játra nakrájíme na nudličky. Cibuli nakrájíme nadrobno, zpěníme na oleji. Přidáme maso a játra a osmažíme. Přidáme mletou papriku, rajský protlak, feferonku, papriku a okurky, vše nadrobno nakrájené, pak žampióny a sójovou omáčku, kmín. Krátce podusíme, opepříme a osolíme až nakonec, aby játra neztvrdla.
Podáváme s širokými rýžovými nudlemi