Vepřové rolky s bazalkou nebo petrželkou |
Napsal uživatel Veronika |
Čtvrtek, 21 Srpen 2008 10:22 |
Suroviny4 plátky z vepřové kýty100 g šunky grilovací koření worchestrová omáčka sůl, pepř čerstvá bazalka nebo petrželka olej PostupVepřové plátky naklepeme, osolíme, opepříme a nakapeme na ně worchestr. Na plátky rozložíme šunkové plátky a hustě je posypeme nasekanou bazalkou nebo petrželkou. Plátky pevně srolujeme a nakrájíme na kolečka asi 2 cm široká. Aby se nám rolka nerozjela, přidržujeme ji vidličkou na maso, špejlí nebo girlovací jehlou, než kolečko odkrojíme. Kolečka napíchneme naplocho na špejle nebo grilovací jehly asi po 3 podle velikosti pánve a smažíme na oleji z každé strany zhruba 5 minut. |
Maso |
Bezmasá jídla |
Přílohy |
Moučníky |
Různé |