Vepřové kotlety s játry |
Napsal uživatel Superkuchtík |
Čtvrtek, 21 Srpen 2008 10:22 |
Suroviny600 g vepřových kotlet300 g vepřových jater 100 g sterilovaného hrášku 1 cibule 1 kapie 1 stroužek česneku worcestrová omáčka majoránka sůl, pepř olej PostupKotlety nakrájíme na řízky, naklepeme, osolíme, opepříme a po obou stranách na oleji opečeme. Pak je vyjmeme a dáme do tepla. Ve výpeku zpěníme cibuli nakrájenou nadrobno a prolisovaný nebo utřený česnek. Přidáme játra nakrájená na nudličky a za stálého míchání je orestujeme. Přisypeme k nim hrášek a nakrájenou kapii, okořeníme a chvilku smažíme. Kotlety dáme na talíř a játrovou směs na ně rozdělíme. |
Maso |
Bezmasá jídla |
Přílohy |
Moučníky |
Různé |