Pikantní studený bůček |
![]() |
![]() |
Napsal uživatel Katka |
Čtvrtek, 21 Srpen 2008 10:21 |
Suroviny1 kg bůčku - delší a užšísůl 12 stroužků česneku 5 kuliček pepře 5 bobkových listů alobal Pasta na potření: 15 stroužků česneku 1 lžička pepře 1 lžička kari 1 lžička sladké papriky 1 lžička grilovacího koření pár kapek Tabasca worcestrová omáčka PostupBůček omyjeme a dáme vařit do tlakového hrnce asi 3/4 hodiny doměkka, do vody přidáme česnek, kuličky pepře a bobkové listy. Uvařený bůček vykostíme, ještě za horka potřeme ze všech stran pastou, kterou jsme promíchali na hustší kaši ze všech ingrediencí. Potřený bůček okamžitě zavineme do alobalu, po vychladnutí ho dáme do lednice na 6-7 dnů.Ukazka![]() |
Maso |
Bezmasá jídla |
Přílohy |
Moučníky |
Různé |