Plněné kotlety |
Napsal uživatel Captain Cook |
Čtvrtek, 21 Srpen 2008 10:30 |
Suroviny750 g vepřových kotlet75 g anglické slaniny 100 g vepřových jater 120 g cibule 150 g hub 60 g rostlinného tuku 50 ml vývaru 40 g hladké mouky sůl, pepř PostupKotlety nakrájíme na silnější plátky a do každého nožem vyřízneme kapsu. Osolíme je a opepříme. Na plátek anglické slaniny klademe plátek jater, plátek cibule, trochu podušených hub. Opepříme, svineme do ruličky a vložíme do otvoru v mase. Kapsu sepneme párátkem. Zbylou cibuli nakrájíme na kostičky, osmažíme, naskládáme na ni kotlety, podlijeme je vodou s výpekem z hub a dáme péci. Měkké maso vyjmeme, šťávu vydusíme na tuk a zaprášíme moukou, za stálého míchání orestujeme, zalijeme vývarem a necháme provařit. Šťávu před podáváním přecedíme a přelijeme jí kotlety. |
Maso |
Bezmasá jídla |
Přílohy |
Moučníky |
Různé |