Kari krkovice se smetanou a ananasem |
![]() |
![]() |
Napsal uživatel Pája |
Čtvrtek, 21 Srpen 2008 10:30 |
SurovinyKrkovice 500gCibule 300g Sádlo na restování masa a cibule Plechovka ananasu cca 400g Smetana ke šlehání 250ml Pepř, sůl, kari PostupMaso nakrájíme na větší kostky a zároveň s cibulí nakrájenou na půlkolečka orestujeme aby se maso zatáhlo. Pak vše přendáme do pekáče, přidáme ananas i se šťávou, osolíme, opepříme a posypeme kari kořením a dáme do předehřáté na 200°C trouby péct. V případě potřeby podléváme vodou. Jakmile maso změkne přidáme smetanu, zamícháme a pečeme do zhoustnutí omáčky. Jako příloha je výborná rýže.Dobrou chuť přeje Honza |
Maso |
Bezmasá jídla |
Přílohy |
Moučníky |
Různé |