Chmelařské medailonky |
![]() |
![]() |
Napsal uživatel Zuzka |
Čtvrtek, 21 Srpen 2008 10:29 |
Suroviny1 kg vepřové panenky2 jablka 200 ml piva 2 vejce 100 g hladké mouky 200 g žampiónů sůl čerstvě mletý pepř olej PostupZ panenky nakrájíme medailonky, okořeníme je a necháme odležet. Připravíme si těstíčko z vajec, piva a hladké mouky. Jablka zbavená jádřinců nakrájíme na kolečka, které namáčíme do těstíčka a smažíme na oleji. Medailonky z obou stran opečeme. Ve výpeku opečeme plátky očištěných žampiónů. Medailonky na talíři zdobíme kolečky osmažených jablek a obložíme orestovanými žampióny. |
Maso |
Bezmasá jídla |
Přílohy |
Moučníky |
Různé |