Plněný kapr po jihočesku |
![]() |
![]() |
Napsal uživatel Pája |
Čtvrtek, 21 Srpen 2008 10:25 |
Suroviny1 čerstvý kaprkoření na ryby česnek celer, květák, červená kapie - v poměru 1:1:1 trochu strouhanky případně slanina, mrkev a jablko alobal PostupVykuchané půlky kapra nasolíme, okořeníme směsí na ryby a potřeme česnekem. Celer, květák a kapii očistíme a nakrájíme na kostičky a smícháme se strouhankou. Zeleninovou směs můžeme vylepšit kousky špeku, mrkve a jablka, ale jen v malém množství. Směsí hodně naplníme půlky kapra, přiklopíme na sebe a zabalíme do alobalu. Pečeme v troubě asi hodinu.Podáváme s vekou nebo jiným pečivem. |
Maso |
Bezmasá jídla |
Přílohy |
Moučníky |
Různé |