Dušený kapr se smetanovou omáčkou |
![]() |
![]() |
Napsal uživatel Janina |
Čtvrtek, 21 Srpen 2008 10:25 |
Suroviny4 porce kapra2 lžíce hladké mouky 2 lžíce kečupu 200 ml zakysané smetany citrónová šťáva sůl PostupPorce kapra omyjeme, osušíme, naskládáme do kastrolu, pokapeme citrónovou šťávou a necháme chvíli odležet. Pak je podlijeme trochou vody, osolíme, přidáme kečup a dusíme pod pokličkou na mírném ohni doměkka. Měkké porce vyjmeme, šťávu zahustíme moukou rozmíchanou v trošce vody a ještě povaříme. Pak vmícháme smetanu, omáčku necháme přejít varem, přidáme porce kapra a prohřejeme je. |
Maso |
Bezmasá jídla |
Přílohy |
Moučníky |
Různé |