Pstruh na másle |
Napsal uživatel Janina |
Čtvrtek, 21 Srpen 2008 10:24 |
Suroviny2 vykuchaní pstruzi150 g másla citrónová šťáva podle chuti sůl hladká mouka na obalení 2 lžíce nasekané petrželky případně 1 stroužek česneku PostupPstruhy očistíme, omyjeme, osušíme, osolíme a lehce obalíme v hladké mouce. Na pánvi rozpustíme máslo a pstruhy na něm po každé straně 4-5 minut opečeme. Přendáme je do nahřáté mísy a do výpeku přidáme kousek čerstvého másla, petrželku, citrónovou šťávu a špetku soli a necháme prohřát. Při pečení můžeme do másla přidat oloupaný a prolisovaný česnek – není nutné.Hotovou šťávou přelijeme pstruhy. Ukazka |
Maso |
Bezmasá jídla |
Přílohy |
Moučníky |
Různé |