Kapr v alobalu |
![]() |
![]() |
Napsal uživatel Jupík |
Čtvrtek, 21 Srpen 2008 10:23 |
Suroviny200 g kapra20 g másla citrónová šťáva kari koření kečup worcestrová omáčka steriloaná kapie sůl, pepř olej máslo PostupPorci kapra očistíme a osušíme, osolíme, opepříme, okořeníme kari kořením, zakapeme citrónovou šťávou a olejem a necháme chvilku odležet. Čtverec alobalu potřeme stejnoměrně máslem, položíme na něj porci kapra, zakapeme worcestrem a kečupem, přidáme proužky kapie a kousek másla. Alobal dobře zabalíme. Grilujeme 10-15 minut.Podáváme s opečenými bramborami a zeleninovým salátem. |
Maso |
Bezmasá jídla |
Přílohy |
Moučníky |
Různé |