Kapr na houbách |
Napsal uživatel Pája |
Čtvrtek, 21 Srpen 2008 10:22 |
Suroviny600 g kapra1 dl bílého vína 150 g žampiónů 1 cibule česnek 3 lžíce oleje sůl, pepř petrželová nať nebo kopr PostupPorce kapra omyjeme, osušíme, potřeme prolisovaným česnekem a opepříme. V hluboké pánvi (WOK) rozpálíme olej, na něj dáme na proužky nakrájenou cibuli, na plátky nakrájené očištěné žampióny a porce kapra. Kapra zprudka po obou stranách opečeme. Pak oheň stáhneme, kapra dáme kůží nahorů, zalijeme vínem a pod poklicí dusíme doměkka. Těsně před dokončením posypeme kapra drobně nasekanou petrželkou nebo koprem. |
Maso |
Bezmasá jídla |
Přílohy |
Moučníky |
Různé |