Rybí filé s houbovou omáčkou |
![]() |
![]() |
Napsal uživatel Katka |
Čtvrtek, 21 Srpen 2008 10:21 |
Suroviny600 g rybího filé4 dl mléka sůl 1 dl suchého bílého vína 150 g žampionů 1 cibule olej mletý pepř 2 dl zakysané smetany 1 lžíce hladké mouky 1 lžíce hořčice petrželová nať PostupRybí filé opláchneme, zalijeme mlékem a na chladném místě necháme 60 minut. Odleželé filé nakrájíme, osušíme, osolíme a vložíme do hrnce, podlijeme vínem a dusíme doměkka. Houby očistíme a nakrájíme na plátky. Nadrobno nakrájenou cibuli osmažíme na oleji, přidáme houby, osolíme, opepříme a dusíme doměkka. Zahustíme smetanou, do které jsme dohladka zamíchali mouku a hořčici, posypeme nasekanou natí a několik minut povaříme.Filé podáváme polité omáčkou a s vařenými brambory, posypanými nasekanou natí. |
Maso |
Bezmasá jídla |
Přílohy |
Moučníky |
Různé |