Rybí filé s limetkovou omáčkou a žampióny |
Napsal uživatel Katka |
Čtvrtek, 21 Srpen 2008 10:29 |
Suroviny(pro 4 osoby)4 porce rybího filé 2 limetky 80 g žampiónů 250 ml smetany 1 lžička Solamylu sůl, pepř olej a máslo na opečení filé PostupKůru z 1 chemicky neošetřené limetky nastrouháme do šlehačky, necháme přejít varem a odstavíme z ohně. Omyté a osušené porce filé pokapeme limetkovou šťávou, osolíme, opepříme a opečeme na oleji a másle. Vyjmeme a udržujeme v teple. Ve výpeku opečeme na plátky nakrájené očištěné žampióny a pak je přelijeme ptrocezenou citrónovou smetanou s rozmíchaným Solamylem. Necháme chvíli povařit a dochutíme solí. Filé podáváme přelité omáčkou obložení plátky nakrájenými z druhé limetky.Příloha: brambory |
Maso |
Bezmasá jídla |
Přílohy |
Moučníky |
Různé |