Krevety na česneku |
Napsal uživatel Superkuchtík |
Čtvrtek, 21 Srpen 2008 10:29 |
Suroviny400 g růžových vyloupaných krevet2-3 stroužky česneku 2 lžíce másla sůl, pepř 2-3 lžíce suchého sherry čerstvý sekaný kopr, snítky na ozdobu citrón bílá veka máslo PostupKrevety přelijeme čistou studenou vodou, Česnek oloupeme a jemně posekáme. 2 lžíce másla rozehřejeme a osmahneme na něm česnek. Přidáme krevety a podusíme. Pak je osolíme a opepříme, pokapeme sherry a posypeme sekaným koprem. Krevery přeložíme na nahrátou mísu a ozdobíme osminkami citrónu a snítkami kopru.Příloha: bílá veka a máslo |
Maso |
Bezmasá jídla |
Přílohy |
Moučníky |
Různé |