Jehněčí závitky na česneku |
![]() |
![]() |
Napsal uživatel Superkuchtík |
Čtvrtek, 21 Srpen 2008 10:27 |
Suroviny500 g jehněčí kýty100 g klobásy 2 vejce máslo 4 kuličky růžičkové kapusty 8 stroužků česneku 1 cibule plnotučná hořčice mletý pepř sůl olej PostupJehněčí kýtu nakrájíme přes vlákno na plátky, lehce naklepeme, osolíme, opepříme a potřeme hořčicí. Vejce umícháme na pánvi na másle a rozdělíme na plátky. Na každý plátek dále přidáme kousky klobásy, prolisovaný česnek a kuličku kapusty. Plátky zabalíme a ovážeme nití (případně sepneme sponou). Na pánvi na oleji necháme mírně zesklovatět cibuli nakrájenou na kostičky, přidáme nasekaný česnek a závitky. Opečeme je ze všech stran, mírně podlijeme vodou, přikryjeme pokličkou a dáme asi na 40 minut péci do trouby.Podáváme s rýží. |
Maso |
Bezmasá jídla |
Přílohy |
Moučníky |
Různé |