Telecí játra na paprice |
![]() |
![]() |
Napsal uživatel Radka |
Čtvrtek, 21 Srpen 2008 10:25 |
Suroviny(pro 1 osobu)1 plátek telecích jater špetka pepře hladká mouka 1 lžíce sádla ½ malé cibule 2 špetky mleté sladké papriky kečup vývar z masoxu sůl PostupPlátek jater lehce naklepeme, poprášíme pepřem, obalíme v mouce a prudce opečeme po obou stranách na části sádla. Na zbytku sádla osmahneme na kostičky nakrájenou cibuli, přidáme papriku a zakápneme kečupem. Přidáme ½ lžičky hladké mouky a opět osmahneme. Nakonec podlijeme vývarem a omáčku dobře povaříme. Hotová játra dáme do omáčky prohřát a dosolíme.Podáváme s rýží nebo s bramborami. |
Maso |
Bezmasá jídla |
Přílohy |
Moučníky |
Různé |