Vlaštovčí hnízda |
![]() |
![]() |
Napsal uživatel Janina |
Čtvrtek, 21 Srpen 2008 10:25 |
Suroviny(pro 1 osobu)1 telecí řízek sůl plnotučná hořčice 1 vejce 30 g másla špetka hladké mouky citrónová šťáva PostupTelecí řízek vyklepeme dotenka, osolíme a potřeme hořčicí. Vejce uvaříme natvrdo, oloupeme, zabalíme do řízku a převážeme nití nebo spíchneme párátkem. V kastrůlku na másle maso osmažíme ze všech stran, pak trochu podlijeme vodou a pod pokličkou dusíme doměkka. Nakonec šťávu zaprášíme moukou, zakapeme citrónem a povaříme.Podáváme s opečenými bramborami. |
Maso |
Bezmasá jídla |
Přílohy |
Moučníky |
Různé |