Vepřové srdce s koprem |
Napsal uživatel Veronika |
Čtvrtek, 21 Srpen 2008 10:24 |
Suroviny600 g vepřových srdcí100 g uzené slaniny 2 červené cibule 2 sladkokyselé okurky kopr 200 ml šlehačky sůl, pepř PostupSrdce na 30 minut namočíme do studené vody, pak ho pod studenou vodou opláchneme, odblaníme a nakrájíme na menší kousky. Slaninu nakrájíme na kostky, rozškvaříme, přidáme oloupanou a nadrobno nakrájenou cibulku a osmažíme ji. Pak přidáme srdce, opečeme ho, zalijeme troškou horké vody, přikryjeme a dusíme doměkka. Přimícháme nahrubo nastrouhané okurky, nasekaný kopr, zalijeme smetanou a asi 10 minut povaříme. |
Maso |
Bezmasá jídla |
Přílohy |
Moučníky |
Různé |