Jehněčí kotlety na tymiánu |
![]() |
![]() |
Napsal uživatel Zuzka |
Čtvrtek, 21 Srpen 2008 10:23 |
Suroviny800 g jehněčího hřebtu s kostí1 čerstvý tymián 6 stroužků česneku olej 200 g zelených fazolek 200 g žampiónů 1 červená cibule 150 g hub šitake 200 g červených fazolí 150 g slaniny sůl, pepř PostupZ jehněčího hřbetu nakrájíme kotlety, okořeníme je tymiánem, osolíme a opepříme. Česnek oloupeme, prolisujeme, potřeme jím kotlety a necháme je odležet přes noc naložené v oleji. Druhý den je pečeme na pánvi. Cibuli oloupeme a nakrájíme na proužky. Žampióny a šitake očistíme a nakrájíme na plátky a opečeme je společně se zelenými fazolkami na slanině. Červené fazole uvaříme a přidáme je ke kotletám. Podle potřeby ještě osolíme a opepříme a dochutíme tymiánem. |
Maso |
Bezmasá jídla |
Přílohy |
Moučníky |
Různé |