Plněné zapečené klobásy |
Napsal uživatel Janina |
Čtvrtek, 21 Srpen 2008 10:22 |
Suroviny250 g krájených žampiónů1 malá cibule 4 rajčata trocha másla 1 vejce 1 lžička kari 1/8 l šlehačky 100 g strouhaného ementálu sůl a pepř 400 g klobás PostupŽampiony necháme okapat, cibuli oloupeme a jemně nastrouháme. Rajčata nakrájíme na plátky, pekáč vymažeme máslem.Vejce rozmícháme s kari, smetanou a 50 g sýra. Smícháme s cibulí, osolíme a opepříme, vmícháme žampióny. Klobásy rozřízneme po délce, položíme do pekáče a naplníme. Obložíme plátky rajčat a posypeme 50 g sýra. Necháme zapéct PŘÍLOHA: okurky v hořčičném nálevu nebo sterilovaný celerový salát a světlý chléb nebo hlávkový salát |
Maso |
Bezmasá jídla |
Přílohy |
Moučníky |
Různé |