Plněné zapečené klobásy PDF Tisk
( 0 - user rating )
Napsal uživatel Janina   
Čtvrtek, 21 Srpen 2008 10:22

Suroviny

250 g krájených žampiónů
1 malá cibule
4 rajčata
trocha másla
1 vejce
1 lžička kari
1/8 l šlehačky
100 g strouhaného ementálu
sůl a pepř
400 g klobás

Postup

Žampiony necháme okapat, cibuli oloupeme a jemně nastrouháme. Rajčata nakrájíme na plátky, pekáč vymažeme máslem.
Vejce rozmícháme s kari, smetanou a 50 g sýra. Smícháme s cibulí, osolíme a opepříme, vmícháme žampióny.
Klobásy rozřízneme po délce, položíme do pekáče a naplníme. Obložíme plátky rajčat a posypeme 50 g sýra.
Necháme zapéct

PŘÍLOHA: okurky v hořčičném nálevu nebo sterilovaný celerový salát a světlý chléb nebo hlávkový salát