Mexické maso |
Napsal uživatel Superkuchtík |
Čtvrtek, 21 Srpen 2008 10:26 |
Suroviny500 g mletého hovězího masaolej 1 malá cuketa 1 paprika, nejlépe žlutá nebo červená 1 větší rajský protlak 1 sterilované červené fazole 1 kysaná smetana sůl trocha skořice nebo mleté papriky (sladké i pálivé) PostupMaso osmahnete na trošce oleje, přidáme rajský protlak, sterilované fazole. Osolíme a přidáme skořici nebo mletou papriku. Maso dusíme pod pokličkou na mírném plameni. Když je téměř měkké, přidáme na kostičky nakrájenou cuketu a papriku. Chvíli ještě dusíme tak, aby zelenina zůstala křupavá.Podáváme ozdobené kysanou smetanou, jako přílohu můžeme použít brambory, rýži nebo chléb. |
Maso |
Bezmasá jídla |
Přílohy |
Moučníky |
Různé |