Mleté maso zapékané s bramborovou kaší |
Napsal uživatel Superkuchtík |
Čtvrtek, 21 Srpen 2008 10:26 |
Suroviny750 g mletého masa500 g brambor 180 ml mléka 2 polévkové lžíce másla 2 lžíce oleje 1 lžíci sojové omáčky 1 větší cibule 3 stroužky lisovaného česneku sůl pepř mletá paprika PostupOloupané brambory nakrájíme na kostky a vaříme v osolené vodě 10 minut. Mezitím na oleji opečeme dozlatova cibuli, přidáme maso a dusíme asi 10 minut. Maso dochutíme solí, pepřem, sójovou omáčku a česnekem. Z uvařených brambor, másla a horkého mléka připravíme kaši. Masovou směs rozložte rovnoměrně do vymaštěné zapékací mísy, navrch ozdobně naneseme kaši a zapékáme v předehřáté troubě, dokud povrch nezezlátne. |
Maso |
Bezmasá jídla |
Přílohy |
Moučníky |
Různé |