Kuřecí salát PDF Tisk
( 2 - user rating )
Napsal uživatel Jupík   
Čtvrtek, 21 Srpen 2008 10:28

Suroviny

150 g tepelně upraveného kuřecího masa
150 g Eidamu
1 malá plechovka žampiónů
1 malá plechovka sterilovaného hrášku
2 sterilované okurky
1 červená kapie
2 stroužky česneku
2 lžíce čerstvých bylinek - bazalka, oregano, tymián
4-5 lžic Italského dresingu
pepř
sůl

Postup

Kuřecí maso, okurky, kapii nakrájíme, Eidam nahrubo na struhadle nastrouháme, česnek utřeme. Osolíme, opepříme a smícháme, přidáme scezené žampiony, hrášek, italský dresing a nasekané bylinky. Vše promícháme a dáme na 2 hodiny do lednice uležet a vychladit.
Podáváme s pečivem.