Thajská kuřecí křídla se zeleninovou rýží |
![]() |
![]() |
Napsal uživatel Zuzka |
Čtvrtek, 21 Srpen 2008 10:26 |
Suroviny12 kuřecích křídel4 stroužky česneku barevný drcený pepř koriandr mletý zázvor sójová omáčka 2 lžíce medu 100 g kečupu grilovací koření 400 g rýže 100 g zmrazeného hrášku 1 červená paprika olej PostupKřídla omyjeme, okořeníme grilovacím kořením, drceným pepřem a necháme marinovat v oleji. Z medu, zázvoru, koriandru, drceného pepře, sójové omáčky, kečupu a jemně strouhaného česneku připravíme směs. Troubu předehřejeme na 210 °C, křídla rozložíme na hlubší plech a za stálého přelévání kořeněnou směsí pečeme doměkka a dozlatova. Uvaříme rýži. Na oleji opečeme na jemné kostičky krájenou papriku s hráškem a s uvařenou rýží ji promícháme.Ukazka![]() |
Maso |
Bezmasá jídla |
Přílohy |
Moučníky |
Různé |