Kuřecí nudličky s bramborákem PDF Tisk
( 2 - user rating )
Napsal uživatel Radka   
Čtvrtek, 21 Srpen 2008 10:25

Suroviny

4 kuřecí plátky
4 malé bramboráčky (viz Bezmasá jídla – Cmunda)
1 malé sterilizované žampiony
1 cibule
2 stroužky česneku
1 sterilizovaná kapie
1 vejce
olej
sůl, pepř
kari koření
worcestrová omáčka
1 lžička kečupu

Postup

Předem si připravíme bramboráčky. Plátky masa nakrájíme na menší kousky, osolíme, opepříme a pokapeme worcestrovou omáčkou a zprudka je orestujeme na rozpáleném oleji. Pak maso vyjmeme a do zbylého tuku dáme zpěnit nadrobno nakrájenou cibuli a nasekaný česnek. Přidáme nadrobno nakrájené bramboráky, žampiony, na kousky nakrájenou kapii. Ke směsi přidáme maso. Dochutíme kari kořením a lžičkou kečupu. Přidáme vejce, která celou směs spojí.
Podáváme s hranolkami.