Kuřecí nudličky s bramborákem |
Napsal uživatel Radka |
Čtvrtek, 21 Srpen 2008 10:25 |
Suroviny4 kuřecí plátky4 malé bramboráčky (viz Bezmasá jídla – Cmunda) 1 malé sterilizované žampiony 1 cibule 2 stroužky česneku 1 sterilizovaná kapie 1 vejce olej sůl, pepř kari koření worcestrová omáčka 1 lžička kečupu PostupPředem si připravíme bramboráčky. Plátky masa nakrájíme na menší kousky, osolíme, opepříme a pokapeme worcestrovou omáčkou a zprudka je orestujeme na rozpáleném oleji. Pak maso vyjmeme a do zbylého tuku dáme zpěnit nadrobno nakrájenou cibuli a nasekaný česnek. Přidáme nadrobno nakrájené bramboráky, žampiony, na kousky nakrájenou kapii. Ke směsi přidáme maso. Dochutíme kari kořením a lžičkou kečupu. Přidáme vejce, která celou směs spojí.Podáváme s hranolkami. |
Maso |
Bezmasá jídla |
Přílohy |
Moučníky |
Různé |