Kuřecí plátky v alobalu |
![]() |
![]() |
Napsal uživatel Janina |
Čtvrtek, 21 Srpen 2008 10:25 |
SurovinyKuřecí plátky (mohou být i vepřové)anglická slanina plátky uzeného masa brambory sůl, pepř cibule plnotučná hořčice křen olej alobal – pro každou porci zvlášť PostupAlobal jemně omastíme, pokryjeme plátky anglické slaniny a na kolečka nakrájenými oloupanými syrovými bramborami. Osolíme, opepříme, přidáme naklepaný plátek masa, potřeme ho hořčicí, posypeme strouhaným křenem a cibulkou nakrájenou na kolečka, překryjeme plátkem uzeného (můžeme nahradit opět anglickou slaninou). Alobal dobře uzavřeme, aby nevytékala při pečení šťáva (vytvoříme jakousi kapsu), narovnáme na plech a pečeme v troubě při 180 stupních asi 1-1,5 hodiny.Podáváme v alobalu. Ukazka![]() |
Maso |
Bezmasá jídla |
Přílohy |
Moučníky |
Různé |