Grilované kuře s marinádou |
Napsal uživatel Pája |
Čtvrtek, 21 Srpen 2008 10:24 |
SurovinyKuře nebo kuřecí čtvrtkycca 3 lžíce kečupu (sladkého) cca 1 - 2 lžíce plnotučné hořčice cca 5 stroužků česneku mletý pepř, sůl worcestr - cca 1 lžička PostupKuře omyjeme, osolíme a potřeme směsí, kterou získáme smícháním kečupu, hořčice, česneku, mletého pepře a worcestru.Dáme na gril (nebo do trouby - podlijeme, pečeme na mírném ohni cca půl hodiny zakryté a půl hodiny odkryté nebo dokud se neudělá kůrčička). Sos zahustíme jíškou a podáváme s přílohou. Pozn. Směsí se dají potírat i žebírka a pod. Nejlepší je venkovní gril. Ukazka |
Maso |
Bezmasá jídla |
Přílohy |
Moučníky |
Různé |